LAIN-LAIN

Parkir dan Lalu Lintas

• Setiap graduan akan dibekalkan dengan pelekat khas kenderaan untuk menghadiri sidang konvokesyen semasa membuat pendaftaran.
  • Pelekat khas kenderaan hendaklah dipamerkan di kiri sebelah atas cermin kenderaan.
  • Hanya kenderaan yang mempunyai pelekat khas sahaja dibenarkan untuk meletakkan kenderaan di kawasan tempat letak kenderaan yang dikhususkan untuk graduan.
  • Pihak keselamatan universiti berhak untuk tidak membenarkan kenderaan graduan memasuki kawasan tempat letak kenderaan yang dikhususkan tanpa pelekat kenderaan konvokesyen.
  • Graduan di larang meletak kenderaan di kawasan parkir pensyarah dan kakitangan universiti.
  • Pihak universiti berhak mengambil tindakan terhadap kenderaan yang melanggar peraturan lalu lintas universiti.

CONTOH PELEKAT KHAS KENDERAAN

sticker kereta

Pelawat

Semalam
Minggu Lepas
Bulan Lepas
Keseluruhan

phone  +603-8312 6666
fax  +603-8312 6655
email  konvokesyen[at]ipgm.edu.my
Hak Cipta Terpelihara ©2019 Institut Pendidikan Guru Malaysia, Kementerian Pendidikan Malaysia. Paparan terbaik adalah dengan menggunakan pelayar Google Chrome versi terkini. Sesuai juga menggunakan pelayar Internet Explorer versi 9+, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari & Opera versi terkini dengan resolusi 1366 X 768 dan ke atas.