WARIS/TETAMU

Zon tanpa Kad Waris

WARIS /TETAMU/PENGIRING GRADUAN TANPA KAD WARIS.

  • Pihak Urus setia Konvokesyen IPG menyediakan kanopi khas untuk para waris/ahli keluarga/ tetamu/pengiring graduan yang tidak mendapat tempat untuk memasuki Dewan Konvokesyen.
  • Para waris/ahli keluarga/ tetamu/pengiring ADALAH DIINGATKAN tertakluk kepada peraturan yang sedia ada ketika berada di dalam kawasan kampus.
  • Tanda AMARAN LARANGAN MEROKOK merupakan zon yang telah diwartakan oleh Pengurusan Universiti. Tanda LARANGAN MEROKOK dipamerkan di bangunan PKKSSAAS dan bangunan seluruh kampus terutama di tandas-tandas dan premis perniagaan makanan.
  • LARANGAN MEMBUANG SAMPAH merata-rata dan gunakan tong sampah yang disediakan oleh pihak pengurusan. Kebersihan merupakan tanggungjawab bersama bagi menjaga kelestarian dan keharmonian persekitaran kampus.
  • PENGGUNAAN AIR HENDAKLAH BERHEMAT ketika menggunakan khidmat tandas dan bilik air yang telah disediakan. Penggunaan segala kemudahan di dalam tandas hendaklah secara bijaksana dan harmoni demi penggunaan yang lebih kondusif.

Pelawat

110953
Hari ini
Semalam
Minggu ini
Minggu Lepas
Bulan ini
Bulan Lepas
Keseluruhan
32
36
110
110560
330
1443
110953

Hubungi Kami

home
phone  +603-8312 6666
fax  +603-8312 6655
email  konvokesyen[at]ipgm.edu.my
Hak Cipta Terpelihara ©2020 Institut Pendidikan Guru Malaysia, Kementerian Pendidikan Malaysia. Paparan terbaik adalah dengan menggunakan pelayar Google Chrome versi terkini. Sesuai juga menggunakan pelayar Internet Explorer versi 9+, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari & Opera versi terkini dengan resolusi 1366 X 768 dan ke atas.

Search